Orangeri, Vinterträdgårdar & inglasade uterum

Inglasning av terrass tillåter kontakt med naturen under hela året. En sådan lösning skyddar mot kylan samtidigt som designen släpper i solens strålar. En inglasad terrass skapar ytterligare en yta för familjen att vistas på och bildar en perfekt miljö att koppla av i. Våra lösningar är gjorda i aluminium som skapar en stabil och solid konstruktion.

Pris för ett orangeri eller en inglasad tillbyggnad ligger på cirka 10’000 per kvadratmeter, för mer exakta priser hör av er till oss så att vi kan berätta mer om de olika alternativ vi har på glas och konstruktion.

För mer information och kostnadsförslag på vinterträdgård kontakta någon av våra säljare.

Information om arkitektritade vinterträdgårdar & inglasade tillbyggnader


vinterträdgård göteborg

Arkitektritad vinterträdgård

Arkitektritade vinterträdgårdar, orangerier, inglasade altaner och uterum. Vi är specialiserade på det mesta som rör glas, ett inglasat uterum eller en inglasad vinterträdgård livar upp och förnyar er fastighet.

inglasat uterum vinter

Inglasade uterum & tillbyggnader

Inglasade uterum & uteplatser fungerar bra som vinterförvaring av växter och frukter. Vi bygger och säljer inglasade uterum och vinterträdgårdar i Göteborg och Kungsbacka.

uterum glas göteborg

Vi säljer & bygger inglasade uterum

Om ni vill ha pris på inglasad altan, tillbyggnad eller uterum så kan ni skicka in era skisser, mått, önskemål, val av material och de tillbehör ni önskar till ert inglasade uterum så kan vi kontakta er om vi har tillräckligt med uppgifter för att kunna återkomma med en offert. Kanske vill ni besöka vårt showroom eller se en vinterträdgård vi har byggt? Ring oss så snackar vi uterum!


Vi bygger vinterträdgård & inglasade uterum i Göteborg & Kungsbacka

Vi förlänger känslan av att vistas utomhus och glasar in ditt uterum. Ett ombonat uterum med glaspartier och glastak fungerar väldigt bra för att förlänga sommaren och ger er möjlighet att förlänga sommaren, skydda era växter men även ge era växter omvårdnad under vinterhalvåret. Trädgårdsmästare som är villiga att experimentera med att plantera kyltåliga grönsaker vid rätt tidpunkt och skydda dem från elementen kommer att belönas med den läckra smaken av lokala grönsaker även på de kallaste och mörkaste dagarna…

Arkitektritade vinterträdgårdar skräddarsydda för dig

I samarbete med arkitekter tar vi fram arkitektritade vinterträdgårdar och inglasade uterum skräddarsydda till dig.
Då de flesta vinterträdgårdar och inglasade uterum vi bygger kräver expertis från flera parter fungera som totalentreprenad för inglasade vinterträdgårdar och erbjuda arkitektskisser på ert kommande uterum/vinterträdgård.

Vi bygger arkitektritade uterum till privatpersoner i Billdal, Hovås, Särö, Askim, Frölunda, Partille, Lerum, Mölnlycke, Kungälv, Härryda, Mölndal, Kållered, Öckerö, Kungsbacka, Mark, Svenljunga, Tjörn, Ulricehamn och Orust samt övriga kommuner inom Västra Götalands län eller i kommunerna Hylte, Falkenberg, Varberg och Kungsbacka.

Skicka gärna in underlag och önskemål så kontaktar vi er så fort som möjligt.