Träfönster

Trä är ett naturligt material och en förnyelsebar naturprodukt – därför levererar vi även glas i ramar av trä. Vårt hem är ofta den plats här på jorden som vi håller allra kärast. Materialvalet är viktigt för att skapa rätt känslan i vår hemmiljö. Just därför är det många som väljer trä till sin interiör och exteriör. Trä skänker en levande och ombonad känsla och gör sig bra i både gamla klassiska hus såväl som i nya moderna hus.

Om man har ett äldre hus och vill bevara allmoge känslan rekommenderar vi en invändig profilering i trä. För moderna hus rekommenderar vi en ram av trä med smala lister som maximerar fönstrets ljusinsläpp. Men alla dessa val är självklart upp till dig. Vi hjälper dig på vägen för att hitta den bästa lösningen som passar just dig och ditt hem.

Våra träfönster

Våra glas i vackra ramar av trä kommer i ett utförande:

Går att få med förbättrad ljudisoleringsförmåga, frostat glas, säkerhetsglas, inbrottssäkert glas, glas med ornament eller glas som skyddar mot solstrålning.

Finns i ramar tillverkade av Tall, Shorea och Lärk. Välj mellan ett flertal färgkombinationer som Mahogny, Teak, Valnöt, Palisander och Ljus- eller mörk ek.

Träfönster i Göteborg & Kungsbacka

Vårt hem är ofta den plats här på jorden som vi håller allra kärast. Materialvalet är viktigt för att skapa rätt känsla. Just därför är det många som väljer trä till sin interiör och exteriör. Trä skänker en levande och ombonad känsla och gör sig bra i gamla klassiska hus såväl som i nya moderna hus. Vi hjälper dig på vägen för att hitta den bästa lösningen som passar just dig. Köp träfönster i Göteborg, Kungsbacka