Takfönster med montering

takfönster göteborgDå många av våra kunder behöver hjälp med installation så erbjuder vi även professionella hantverkare som mäter och förbereder en offert för både takfönster och installation. De takfönster vi säljer är  lätta att använda och som tillval erbjuder vi även flera olika funktioner och tillval för säkerhet och andra aspekter som vi tycker är nödvändiga när ni skall köpa nya takfönster. Från oss kan ni även köpa takfönster i olika former och färger. Vi säljer pivåhängd, topphängda och fjärrstyda takfönster.

Takfönster, hantverk och plåtslagare

Våra duktiga överväganden mellan fönstrens effektivitet när det gäller tillhandahållandet av naturligt dagsljus och frisk luft utan onödiga värmeförluster, ställs mot design. Vi utför fönstermontage och monterar takfönster i hela Västra Götaland och Halland

För mer information eller offertförslag på takfönster med installation kontakta oss.

Takfönster och plåtslageri

Takfönster Göteborg & Kungsbacka

Vi säljer takfönster till hela Sverige. Men om ni bor i Askim, Frölunda, Partille, Lerum, Mölnlycke, Kungälv, Härryda, Mölndal, Kållered, Öckerö, Kungsbacka, Mark, Svenljunga, Tjörn, Ulricehamn och Orust samt övriga kommuner inom Västra Götalands län eller i kommunerna Hylte, Falkenberg, Varberg och Kungsbacka så kommer vi gärna och besöker er för att hjälpa er med både mätning och offert på tak-fönster. Kontakta oss för mer information om de takfönster vi säljer. (Mer information kommer snart)

Takfönster inspiration

Här nedan visar vi lite takfönster. Hör av er till oss eller maila in era skisser så återkommer vi med offert.