Skjutpartier & skjutdörrar i glas

Med våra skjutpartier vill vi skapa ett upplöst förhållande mellan din hemmamiljö och världen utanför. Vår enkla men sofistikerade konstruktioner av skjutpartier har en extremt bra isoleringsförmåga och glider enkelt mellan öppet och stängt, trots att våra leverantörer inte sparat på massiva material och gedigna konstruktioner.

Våra skjutpartier tillhör de på marknaden med bästa isolering, design och tålighet. Alla partier går att få med KIPP-funktion för regniga dagar då du ändå vill ha öppet för vädring.

Dessa skjutdörrar skapar en stilren och vacker utsida för att nå ännu lite närmare och försöka sudda ut gränsen mellan ute och inne. I princip är de helt underhållsfria och går att få tillverkade i ramar av trä, aluminium eller komposit/PVC. Nedan presenterar vi ett urval av våra favorit skjutpartier som passar som allt från balkongdörrar till altandörrar.

Letar ni efter att förgylla er villa, altan eller balkong med ett skjutparti i glas eller ett uterum så kontakta oss eller kom och besök vår fönsterutställning. Från oss kan ni beställa glaspartier med funktionerna vikdörrar, lyft- och glid eller tilt- och glid system.

Skjutdörrar och skjutpartier i Göteborg

Vi säljer skjutpartier, skjutfönster och skjutdörrar i Göteborg med omnejd. Våra skjutpartier går att få i två luft, tre luft eller fyrdelat. Ni kan alltså exempelvis få två fasta partier på sidorna och skjutparti i mitten. Våra glaspartier går självklart även att få som vikdörr eller gliddörr och passar till altaner, för montage i fasad eller till vinterträdgårdar/uterum.

Vi är återförsäljare av skjutpartier till hela Sverige men erbjuder även montering i följande kommuner: Göteborg, Partille, Lerum, Mölnlycke, Kungälv, Härryda, Mölndal, Kållered, Kungsbacka samt övriga kommuner inom Västra Götalands län.

2-delat skjutparti

Två-delat skjutparti

220x210cm: 21890kr

2-delat, Skjutparti, varm aluminium

U-värde glas: 0,6 W/m2K

Läs mer om våra skjutdörrar


Skjutparti Göteborg

Skjutparti till uterum

Vi har valt att jobba med underhållsfria skjutpartier med lång livslängd. Syftet med våra skjutdörrar är att skapa en stilren och vacker utsida för att nå ännu lite närmare och försöka upplösa gränsen mellan ute och inne. Kontakta oss så hjälper vi er med allt som rör skjutpartier och inglasade uterum/vinterträdgårdar. Köp måttanpassade skjutdörrar till kanonpris!

skjutdörr glas

Skjutdörrar i glas

Våra skjutdörrar går att få i nästan alla storlekar och med ett brett utbud av tillval. Med en skjutdörr har ni möjlighet att öppna upp ert hus, för att skapa en mer luftig och ljus miljö. Säkerheten i hemmet är viktigt – därför levererar vi alltid våra skjutdörrar med personsäkerhetsglas (laminerat eller härdat glas). Vi hjälper er även att välja rätt material för ert hus, men kan även hjälpa er med tillval och färgval.

skjutdörr göteborg kungsbacka

Hantverkare specialiserade på glas

Vackra fönsters hantverkare är specialiserade på det mesta som rör glas. Vi bygger uterum, vinterträdgårdar och inglasade kontorslandskap. När ni köper ett skjutparti/skjutdörr/glasparti till er altan, balkong eller kontor så vill vi att ni skall veta att vi alltid fokuserar på våra kärnvärden – kvalité, pris och leverans!


Skjutparti Göteborg

Skjutpartier & vikdörrar i glas

Från oss kan ni köpa måttbeställda skjutpartier i glas. Våra snygga skjutpartier går att få i PVC eller aluminium. Just nu så erbjuder vi alla våra kunder måttanpassade, snygga och billiga skjutpartier. Om ni är osäker på om ett skjutparti i PVC eller aluminium passar er bostad bäst så tveka inte att kontakta oss.

skjutdörrar i glas göteborg

Skjutparti Göteborg

IGLO-HS passar bra som skjutparti till exempelvis en stor altan eller trendig terass. Systemet är både energieffektivt och möjliggör maximalt ljusinsläpp. Går även att få med utvändiga jalusier för extra skydd mot tjuven!

skjutdörrar i glas göteborg

Erbjudande prisvärda skjutpartier!

Just nu erbjuder vi prisvärda skjutpartier i högsta kvalité med installation i hela Göteborgsregionen, men även med montering i stora delar av Hallands-län. Vi har specialiserat oss på det mesta som rör glas, men vi älskar att se hur vackert det blir med trendiga skjutdörrar installerade i fastigheter. Klicka här för offert på billiga skjutpartier eller ring någon av våra fönsterproffs för mer information!


Skjutdörrar, vikdörrar, altandörrar och skjutpartier i glas

Nedan presenteras ett urval av våra skjutpartier och skjutdörrar.

Klicka på respektive skjutparti ovan för mer information eller kontakta oss för bästa priser på måttbeställda skjutpartier med installation av professionella snickare specialiserade på skjutpartier och glas.


Prisvärda skjutpartier i glas

Pris exempel på två olika typer av skjutdörrar. Få pris på billiga skjutdörrar i glas via vårt offertformulär eller kontakta oss för mer information.


skjutdörr altan pris

Pris på 2 delad skjutdörr i pvc

21 x 21 med laminerat säkerhetsglas
Pris från 26000 kr

billig skjutdörr i aluminium

Pris skjutdörr i aluminium

25×21 med laminerat säkerhetsglas
Pris från 29 000 kr

altan skjutdörr göteborg

Alla typer av lösningar

Vi på Vackra fönsters har möjlighet att hjälpa er med nästan alla typer av inglasade lösningar. I vårt utbud erbjuder vi allt från vikdörrar till skjutpartier (på motor) som ni enkelt öppnar med en knapptryckning. Har ni särskilda önskemål eller vill ha ett specialanpassat och måttbeställt skjutparti så ordnar vi det.


Utställning skjutparti i Göteborg

Från Vackra fönster i Göteborg kan ni köpa skjutpartier med flera funktion, olika utföranden och som skjutfönster i glas. Vi utför renoveringar och installationer i Askim, Frölunda, Partille, Lerum, Mölnlycke, Kungälv, Härryda, Mölndal, Kållered, Öckerö, Kungsbacka, Mark, Svenljunga, Tjörn, Ulricehamn och Orust samt övriga kommuner inom Västra Götalands län. I Hallands-län utför vi även fönsterbyten/fönsterinstallationer i kommunerna Hylte, Falkenberg, Varberg och Kungsbacka.

Inspiration skjutdörrar & inglasade partier

Ovan visar vi även lite inspiration på hur man kan använda sig av skjutdörrar i glas. Om ni har några särskilda önskemål så kan ni maila in era skisser till oss så återkommer vi. Vi säljer prisvärda skjutdörrar i högsta kvalité och kan ordna leverans till hela Sverige.