Kontorslösningar

Vackra fönster skapar inglasade kontorslösningar, konferensrum och miljöer. Vi skapar inglasade konferenslokaler och öppna landskap med hjälp av glas.

Fördelarna med naturligt ljus på arbetsplatsen inkluderar bättre produktivitet och kreativitet. Faktum är att en nyligen genomförd studie rapporterade att kontorsanställda som fick mer ljuspåverkan under arbetsdagen såg en förbättring med deras sömnmönster och livskvalitet jämfört med dem som fick mindre. Vi säljer även glasväggar med eller utan montage för ditt nya kontorslandskap.

Eftersom alla kan se igenom dessa glasväggar uppmanas de anställda att arbeta lite hårdare och bättre utnyttja sin tid. En annan fördel med glasväggar är att hela arbetsplatsen blir mer transparent.

Vi samarbetar med inredare och arkitekter om ni skulle ett arkitektritat kontorslandskap.

Inglasade kontorslandskap och konferensrum

Vackra Fönster Sverige AB erbjuder högklassiga inglasningar och glasdörrar av högsta kvalitet till kontorsytor. Kommersiella kontor, sjukhus, utbildningsinstitutioner, statliga kontor, banker och ett brett utbud av kläder från industriutrymmen till svala nystartade företag förbättrar arbetsytans funktionalitet genom att integrera vårt brett utbud av moderna inredning och glasdörrsprodukter.

Vi glasar även in konferensrum, verandor, trappor, uterum och altaner.

Hör av er till oss för hantverkare specialiserade på inglasade kontorslandskap och fasader.