Samarbetspartners

Vi söker nya samarbeten med byggfirmor och snickare

Vi strävar efter att ge våra samarbetspartners den allra bästa servicen och det innebär naturligtvis att vi även ställer höga krav på våra samarbetspartners. Om ni söker efter ett samarbete med en fönsterleverantör i Göteborg som även kan utföra fackmannamässiga monteringar enligt gällande branschregler och ett fönsterbyte helt enligt tillverkarens krav på montering så finns vi här. Vår strävan efter att ge våra samarbetspartners den bästa servicen där alla inblandade parter kan få ut så mycket som möjligt av samarbetet.

Om ni som samarbetspartner behöver bedömningar eller hjälp när det gäller val av fönster, glaspartier och dörrar så kan vi även skicka ut en montör som kan erbjuda er utbildning och information gällande våra produkter. Vid varje projekt granskar och betygsätter vi även vårt egna och vår samarbetspartners projekt, både under och efter fönsterbytet/monteringen.

Våra samarbetspartners

Vackra Fönster Sverige AB samarbetar med allt i från elektriker, snickare till stora byggföretag.
Med vår samarbetsmodell tjänar alla parter både byggaren och fastighetsägaren. Vi erbjuder en trygghetslösning med bra rabatter, men vi är även en pålitlig partner för leverans och montering av fönster, dörrar och skjutpartier.

Med egen tillverkning och ett nära samarbete direkt med fabrikören så kan vi ordna de flesta typer av inglasade lösningar. Våra hantverkare/montörer har flera års erfarenhet av montering av fönster och glaspartier.

Våra kärnvärden till våra samarbetspartners är enkla: Hög kvalité på produkter, fokus på leverans och alltid en fackmannamässig installation av fönster, dörrar och skjutpartier.

Om ni är intresserade av att veta mer om vår samarbetesmodell eller om ni söker en partner som fokuserar på leverans och kvalité så kan ni skicka ett mail till info@vackrafonster.se eller ringa till oss på telefon 0790 747 550