PVC-fönster

För att ge sina glas bästa möjliga förutsättning för att skydda dig mot kyla och oljud fäster våra leverantörer sina glas i ramar av komposit, även kallat PVC. Komposit är ett idealiskt material att använda vid fönster- och dörr-konstruktioner Komposit-fönster och dörrar är helt underhållsfria, vackra, stilrena, energieffektiva och behöver aldrig skrapas eller målas. De kan fås med i princip vilken glas-kombination som helst och är redan i sitt standardutförande stabila och säkra mot inbrott. Fönster i komposit är en optimal lösning som uppfyller alla de kriterier som kan ställas på ett fönster eller en dörr av absoluta toppkvalité.

Fördelen med fönster och dörrar i komposit är att de är slitstarkare än träfönster och kräver till skillnad från träfönster inget underhåll. I jämförelse med fönster tillverkade i aluminium är fönster och dörrar i komposit bättre på att isolera mot ljud och mot kyla. En annan fördel med våra fönster i komposit är att de är betydligt mer prisvärda än både träfönster och aluminiumfönster. Vi rekommenderar även fönsterramar av komposit om du bor nära havet eller har en fasad i söderläge då dessa ramar varken rostar eller missfärgas i lite mer utsatta miljöer. Är det kvalité för pengarna du är ute efter så finns det inget som slår komposit.

Alla våra pvc/plast fönster är av högsta kvalité, har 10 års garanti och innehar både P- & CE-certifikat.

Se våra PVC fönster

PVC fönster Göteborg & Kungsbacka


PVC-fönster kustnära hus

Salta bad och hårda vindar sliter hårt på fönster och skjutpartier i kustnära hus. Därför rekommenderar vi skjutpartier och fönster i PVC. Med ett skjutparti i pvc så blir det helt enkelt huset mer underhållsfritt om ni bor i en kustnära miljö.

pvc fönster göteborg

Nya fönster till villa och hus

Nya fönster och dörrar ger dig chansen att uppdatera ditt hus utseende och öka säkerheten i hemmet. Vi erbjuder alla typer av fönster som du kan tänka dig. Vi har klassiska PVC-fönster med spröjs och utan spröjs, du kan även beställa pvc-fönster i fria former av oss. Dina specialbeställda fönster kan du även få i alla olika typer av färger.

Offert pvc fönster

Billiga pvc fönster – offert

Om ni vill byta till nya pvc-fönster så kan ni skicka in era skisser, mått, färg, val av material och de tillbehör ni önskar till er nya fönster så kalkylerar vi fram ett bra pris. Vi kan självklart även ordna med leverans och montage inom några veckor. Det finns många fördelar med att köpa PVC-fönster, vi säljer så nära som underhållsfria fönster du kan komma! Kontakta oss för offert på måttbeställda PVC-fönster med eller utan spröjs.


Tre olika pvc profiler

Våra glas i ramar av komposit kommer i tre olika utföranden. Vi har klassiska PVC-fönster med spröjs och utan spröjs, du kan även beställa pvc-fönster i fria former av oss. Dina specialbeställda fönster kan du även få i alla olika typer av färger. Välj mellan en luft, två luft och tre luft. Läs gärna mer nedan eller hör av er till oss för offert.


pvc fönster

Värme – IGLO Energy

Det första PVC fönster vi presenterar här kallar vi för Värme. Det är ett fönster med lågt U-värde och som hjälper till att motverka kallras och hålla ert hem varmt. Värme rekommenderar vi till dig som önskar ett enkelt pvc fönster med fokus på energieffektivisering.

Läs mer om Värme – IGLO Energy

Pris från: 590 kr
5/5

pvc fönster göteborg

Soljljus – IGLO Light

Solljus kallar vi vårt pvc fönster med maximalt ljusinsläpp. Detta är ett fönster med en smalare ram runt. Som standard levereras fönstret med U-värde 1. Solljus rekommenderar vi till dig som önskar ett pvc fönster med fokus på maximalt ljusinsläpp.

Läs mer om Solljus – IGLO Light

Pris från 490 sek
5/5

pvc fönster IGLO 5 Classic

Original – IGLO 5 Classic

Original är det klassiska pvc-fönstret. Högsäkerhet och dubbla inbrottsskydd som standard. Även denna profil går att få i alla former och med samtliga tillval som presenteras nedan. Utmärkta värme- och ljudisolerande egenskaper.

Läs mer om Original – IGLO 5 Classic

Garanti se tillverkare
5/5


Tillval till PVC-fönster

Går att få med förbättrad ljudisoleringsförmåga, frostat glas, säkerhetsglas, inbrotts skyddat glas, glas med ornament eller glas som skyddar mot solstrålning. Scrolla ner för att läsa mer om tillval och fördelar med PVC.

Stormförstärkning: Fönstret är förstärkt med en extra tätningslist placerad i mellanrummet mellan karm och båge och ger en försegling mot vind och fukt.
Glasgaranti: 10 års garanti mot kondens.
Funktionsgaranti: 10 års funktionsgaranti

Fördelar med Komposit/PVC

Bra isolering: Fönsterbyte till PVC-fönster blir en investering som sänker dina energikostnader, ökar tystheten i din bostad och höjer värdet på din fastighet. Våra PVC-fönster är dessutom testade av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och uppfyller kraven för P-märkning.

Underhållsfria fönster: När du väljer PVC-Fönster får du underhållsfria fönster, altandörrar och takfönster som energieffektiviserar din bostad genom god isoleringsförmåga. Med underhållsfria fönster i komposit behöver du aldrig måla eller skrapa ditt fönster igen.

Många oroar sig felaktigt över att PVC-fönster ska gulna eller spricka. Tekniken bakom våra PVC- fönster är långt mycket bättre än så. Fönstrets stabila konstruktion och ytans hållbarhet gör att du kan lägga pengar, tid och energi på annat än att underhålla ditt bostad.

Prisvärda fönster: En effektivare produktion i ett mer lämpligt material gör att priset för våra kompositfönster är ca 50% lägre i jämförelse med samma lösning tillverkad i aluminium eller trä. Helt enkelt får du som kund mer fönster för pengarna om du väljer en lösning tillverkad av komposit.

Måttbeställa fönster: Vi samarbetar med Drutex som är Europas ledande leverantörer av fönster och vi har möjlighet att erbjuda dig som kund skräddarsydda fönster som just passar dina mått i din villa eller bostadsrätt.

Snabb leverans: Vi på Vackra Fönster levererar PVC-fönster till riktigt bra pris med snabb leverans inom 2-3 veckor. Detta så att du som kund snabbt kan montera dina nya fönster. Vi diskuterar gärna idéer och kommer med förslag på hur du kan nå bästa utformning och design. Vi levererar rätt produkter på ett säkert sätt och tar ansvar med garanti och P-märkning. Våra PVC-fönster är utvecklade för att tåla vårt utmanande klimat här uppe i Skandinavien.

Snabb och enkel montering: Våra fönster och altandörrar är enkla att montera och du kan alltid be oss om råd för trygg och säker installation. Om du är händig och vill installera dina fönster själv kan du enkelt handla dina nya fönster smidigt och tryggt från oss. Om du väljer att ta hjälp av våra hantverkare så tar de med sig dina nya fönster och dörrar när det är dags att utföra själva installationen.

Offert på Pvc-fönster – alltid kanonpriser

Från Vackra Fönster kan ni köpa pvc-fönster med eller utan montering i Askim, Frölunda, Partille, Lerum, Mölnlycke, Kungälv, Härryda, Mölndal, Kållered, Öckerö, Kungsbacka, Mark, Svenljunga, Tjörn, Ulricehamn och Orust samt övriga kommuner inom Västra Götalands län. I Hallandslän utför vi även montage i kommunerna Hylte, Falkenberg, Varberg och Kungsbacka. Få offert på pvc-fönster i från en trygg och pålitlig fönsterleverantör som kan byta fönster snabbt!

Fönsterutställning Göteborg

I vårt showroom i Göteborg hittar ni alla våra bäst säljande produkter. Hör av er till oss för priser eller maila in era skisser så återkommer vi med offert. Vi kan även ordna med transport till hela Sverige runt.