Om Vackra Fönster Sverige Ab

fönster göteborgI över 100 år har svenska hushåll betalat för mycket för sina fönster. Det vill vi ändra på. Nu finns Vackra Fönster, vackra, men inte dyra.

Vi har i mer än 20 år givit svenska hushåll i Västsverige den bästa servicen när det gäller huskonstruktion och tillbyggnationer. För att fortsätta vår strävan efter att alltid leverera bästa möjliga service till våra kunder har vi nu startat Vackra Fönster.

Målet med Vackra Fönster är att leverera högsta möjliga kvalité till bästa möjliga pris och att alltid sätta kundens önskemål i främsta rummet.

Då vi har möjlighet att leverera fönster och dörrar till dig som sänker dina energikostnader, höjer tystheten i din bostad och som tillverkas av Europas ledande konstruktörer vågar vi påstå att vi är på rätt väg mot att ständigt uppfylla vårt mål, nämligen att ge dig som kund bästa möjliga erbjudande och service till bästa möjliga pris.

Att byta fönster eller dörrar på sitt hus är en viktig investering. För att du som kund ska bli så nöjd som möjligt vill vi gärna vara med från början. Det finns en hel del att fundera över när man ska byta fönster eller dörrar på sitt hus.

Behöver man byta samtliga fönster och dörrar eller räcker det att byta vissa?
Hur används huset där fönster och dörrar ska bytas?
Hur utsatt är ditt hus för väder och vind? Behövs solskydd eller extra ljudisolering?

Diskutera gärna olika lösningar med oss på ett tidigt stadium så hjälper vi dig att finna en lösning som passar just dig och din bostad. Våra experter finns här för dig. Alla våra PVC- och Aluminium-fönster är underhållsfria och tillverkas av Europas ledande fabrikörer.