Fönster Göteborg & Kungsbacka

fönster göteborgFönster är en viktig del av din bostads helhetsintryck. Det är fönster och dörrar som utgör bryggan mellan vår hemmamiljö och världen utanför. Med väldesignade, vackra, fönster och dörrar kan du på ett enkelt sätt höja det estetiska intrycket av hela din bostad.

En annan detalj som gör fönster och dörrar så viktiga för en bostads är att upp till en tredjedel av värmen som försvinner ut ur ett hus försvinner genom fönster och dörrar, något som är dåligt både för dig och för vårt klimat. Med hjälp av välanpassade fönster och dörrar kan du enkelt spara både pengar och miljö. Kort och gott brukar vi på Vackra Fönster säga att bra fönster och dörrar ska minska ditt uppvärmningsbehov under vintertid, minska kylbehovet under varma sommardagar och skydda din hemmamiljö från buller och oljud.

Ramarna kring våra glas är ett viktigt inslag för att skapa den rätta känslan i din villa eller bostadsrätt. Våra glas placeras i ramar av komposit, trä, aluminium eller trä/aluminium kombinerat och går att få med spröjs.

Fönster i Göteborg

Vi säljer, byter och installerar fönster i följande kommuner: Göteborg, Partille, Lerum, Mölnlycke, Kungälv, Härryda, Mölndal, Kållered, Kungsbacka samt övriga kommuner inom Västra Götalands län.

Alla våra fönster är av högsta kvalité, har 10 års garanti och innehar både P- & CE-certifikat.

Våra olika fönsterprofiler
Läs mer om fönsterglas


nya fönster bostadsrätt

Fönster till Bostadsrättsförening

Investera rätt och köp underhållsfria fönster med lång livslängd. Aluminiumfönster och pvc-fönster är de fönster som har bäst livslängd om man önskar fönster med minimalt underhåll. Passar bra till alla typer av fastigheter.

nya fönster

Fönster till villa, hus & nybyggnationer

Vi har alla möjliga typer av storlekar, former och tillval till våra fönster. Med nya fönster ger ni ert hus ett uppdaterat utseende men har även möjlighet öka säkerheten i hemmet. Välj mellan en-luft, två-luft, tre-luft, design, fönster i fria former, tillval och färg.

fönsterbyte göteborg

Fönsterbyte & montage

Vi erbjuder professionell och snabbt fönsterbyte i Göteborg. När ni köper fönster med fönsterbyte från Vackra fönster så vill vi att ni skall veta precis vad ni köper och att ni får kvalité i allt från produkt till de hantverkartjänster vi erbjuder.

Läs mer om fönsterbyte


Olika typer av fönsterprofiler

Nedan presenteras de fönster vi säljer i flera olika material.


aluminiumfönster

Aluminiumfönster

Det är bara några få fönstersäljare som erbjuder aluminium/aluminiumfönster. Ett aluminiumparti använder vi för att skapa glasväggar, fönsterväggar, New York inspirerade inglasningar och industrifönster för trendiga hem. Går att få i varma och kalla aluminiumprofiler i flera olika storlekar och djup.

Läs mer om aluminiumfönster

aluminium träfönster

Aluminiumbeklätt träfönster

Alu/trä-kombinationen är väldigt populärt i vårt land. Våra aluminiumbeklädda träfönster går att få i flera olika typer av system så som det klassiska och väldigt populära vridfönstret (h-fönster) top swing, side swing, sidohängt fönster, som tiltbart fönster, topp hängt källarfönster eller fastfönster i olika former.

Läs mer om våra aluminiumbeklädda träfönster

pvc fönster göteborg

PVC-fönster

Vi erbjuder våra pvc-fönster i tre olika typer av profiler. Pvc-fönster går även under benämningar såsom plastfönster och kompositfönster. Plastfönster är en hållbar investering som är fria från underhåll. Tyvärr har pvc-fönster fått ett dåligt namn på grund av oseriösa tillverkare i slutet på 80-talet som gjorde kompositmaterialet i dålig kvalité. Dagens pvc-fönster är riktigt snygga och ett väldigt seriöst alternativ om pris, kvalité eller u-värde har en viktig roll när man skall välja fönster.

Läs mer om PVC-fönster


träfönster göteborg

Träfönster

Trä har länge varit det självklara alternativet för svenska hus. Vi säljer klassiska träfönster i alla dess former.
När man väljer trä som material på sitt fönster så gör man detta oftast för att behålla den estetiska-känslan som man upplever av trä.

Läs mer om våra träfönster

takfönster göteborg

Takfönster

De takfönster vi säljer är moderna och går att få med flera olika typer av funktioner. Vi säljer pivåhängd, topphängda och fjärrstyda takfönster. Läs mer eller kontakta oss för offert på takfönster med montering.
Läs mer om våra takfönster

glasvägg

Glasvägg & Glaspartier

Vi erbjuder en del skräddarsydda lösningar, här räknar vi bland annat in glasväggar och inglasningar. Allt från vinterträdgårdar till industrifönster. Våra kunder kontaktar oss ofta när de är ute efter speciallösningar där de har en stor valfrihet att välja typ av profil och olika glasfunktioner. Vi älskar att jobba med inglasningar så hör gärna av er för mer information på hur vi kan hjälpa just dig. En av många lösningar vi erbjuder är bland annat glasvägg som rumsavdelare till industrier, kontor och konferensrum.

Läs mer om vinterträdgårdar & inglasade uterum

Kontakta oss för glaspartier & glasväggar till bästa pris


Glas med olika funktioner

Fönster handlar till stor del om glas. Det är trots allt hela idén med att ha ett fönster från första början, att släppa in ljuset via ett skyddande glas.

Glaset är den allra viktigaste delen av ett fönstret. Om inte glaset är av ett utmärkt utförande spelar det ingen roll om du väljer en ram av Aluminium, Trä eller komposit, fönstret kommer ändå inte att leva upp till dina önskemål. Därför jobbar vi på Vackra Fönster enbart med leverantörer som levererar glas av bästa kvalité. Det är bland annat därför alla våra leverantörers glas är SP-märkta, ISO-klassade och testade av oberoende forskningsinstitut för att klara temperaturskillnader på över 90 grader Celsius. Detta för att garanterat kunna skydda dig och din bostad mot vårt växlande nordiska klimat.

Våra glas går att få i många olika utföranden; med smutsavstötande beläggning av nano-partiklar, i utförande som skyddar mot solens UV-strålar eller glas sammansatta för att optimera ditt ljusinsläpp via en kristallklar finish.

Att vi bara nöjer oss med glas av högsta kvalité är en av många anledningar till varför vi på Vackra Fönster kallar våra fönster för just Vackra Fönster.

Att välja rätt typ av glas till era nya fönster är väldigt viktigt och när ni skall välja rätt typ av glas så
finns vi här för er.

Energieffektiva treglasfönster

När ni pratar med någon av våra säljare så kommer ni att märka att vi alla föreslår tre-glasfönster. Detta är för att vi har möjligheten att leverera glas med väldigt låg u-värden (ända ner till 0,7). Så vill ni ha vackra fönster med bra glas kontakta oss.

Klassiska tvåglasfönster

Vi erbjuder våra fönster i aluminium, träfönster och pvc med tvåglas. Två glas har ett lite högre u-värde på 1,5. Det är ett fönster som passar utmärkt i stugan eller för dig som vill ha Vackra Fönster.

Inbrottssäkra fönster

Vi säljer även måttbeställda inbrottssäkra fönster och inbrottssäkra glas, men även laminerade eller härdade säkerhetsglas.
Kontakta oss för mer information om inbrottssäkra fönster och fönsterglas.

Gratis fönsteroffert

Om ni bor i närheten av Göteborg, Kungsbacka eller i Västra Götalands län och Hallands-län så kan vi även erbjuda montage vid köp av fönster. I Halland utför vi fönsterbyte i kommunerna: Hylte, Falkenberg, Varberg och Kungsbacka. Kontakta oss för en gratis offertförfrågan på de fönster vi säljer. Om det är ett större jobb så erbjuder vi även mätning innan offert.

Fönsterutställning Göteborg

Vi på Vackra Fönster har en vacker fönsterutställning i Göteborg. Här kan ni se en del av våra bäst säljande produkter. Hör av er till oss eller maila in era skisser så återkommer vi med offert. Vi kan även ordna transport hela Sverige runt.


fönster med spröjs Göteborg

Fönster med spröjs

Det är vackert med spröjs. På bilden ovan ser ni ett fönster med fast mittpost och spröjs.
Behöver ni mer inspiration? Spana in vackra fönster på Instagram! #vackrafönster

fönster till bostadsrättsförening

Fönster med flera funktioner

Våra fönster följer trender
Har låga u-värden
Sänker buller/höga ljudnivåer
Välj med säkerhetsglas eller personsäkerhetsglas
Våra fönster är självklart inbrottssäkra
Välj till inbrottssäkra glas

fönster göteborg

Fönster i Göteborg

Köp fönster i Göteborg med leverans till hela Sverige.