Drutex Göteborg & Kungsbacka

drutex sverige

Vi är återförsäljare av Drutex fönster & skjutdörrar. Från oss kan ni köpa de produkter ni hittar på drutex hemsida till ett rimligt pris. Våra snickare är även specialister på att montera bland annat Drutex skjutparti, fönster och dörrar. Vi bygger även inglasade uterum och vinterträdgårdar.

Drutex fönster & skjutdörrar

Drutex har mer än 30 års erfarenhet av att skapa högkvalitativa fönster och produkter. Drutex har återförsäljare av sina produkter i hela Europa, men finns även på andra marknader så som i USA, MExico, Australien och i fjärran östern. Med skräddarsydda lösningar kan vi tillsammans möta krav och trender som ställs på oss från klienter och arkitekter.

Drutex i Västra Götaland och Hallanddrutex göteborg kungsbacka

I Västra Götaland och Halland finns det ett fåtal återförsäljare av Drutex kvalité produkter. Men det är även färre som erbjuder montage till detta. Vi har tillräckligt med snickare och hantverkare i vårt nätverk av professionella snickare för att kunna byta fönster dag in och dag ut på nästan alla Göteborgs fastigheter. Söker ni efter en leverantör eller lokal fönsterexpert i Göteborg eller Kungsbacka – med erfarenhet av Drutex samtliga produkter så kontakta oss.

Mer Om Drutex

Drutex är en av Europas ledande tillverkare av fönster och skjutpartier med flera patent inom sitt område. Vad som gör Drutex till en pålitlig samarbetspartner är deras kunskap kring fönsterproduktion och smidiga logistiklösningar. Men framför allt deras fönster och pvc-produkter som är av högsta kvalité.

Drutex priser och kvalitet

drutex göteborg

För att fortsätta vara en av de största fönstertillverkarna i Europa och kunna möta så många av sina kunders behov som möjligt så har Drutex valt att hålla högkvalité till ett rimligt pris, att ständigt utveckla sin ingenjörskunskap och produktions kapacitet.

Vi på Vackra Fönster är stolta över att vara återförsäljare av produkter från Drutex och hjälper er gärna med offert och installation.

Varför Drutex?

Mer än 30 års erfarenhet av att skapa produkter av hög kvalitet, inklusive full kontroll vid varje steg av fönsterproduktion.

Egen utveckling av produkter som skapats av deras egna R & D-avdelning. drutex sverige
Deras fönster går att få helt anpassade efter dina behov.

DRUTEX är Europas ledande tillverkare av vertikala fönster i Europa.
Deras fönster säljs över hela Europa, USA, Mexiko, Australien och Mellan Östern.