Aluminium/trä-fönster i Göteborg & Kungsbacka

Aluminiumbeklädda träfönster prisDet bästa av två världar. En perfekt kombination av modern, underhållsfri och slitstark utsida av aluminium kombinerat med en varm och rogivande insida av trä. Den skyddande utsidan består av aluminium som skyddar mot väder och vind. Utsidan av aluminium går att få i mer än 200 olika RAL-classic färger, så förhoppningsvis hittar du någon färg som passar dig och ditt hus.

Själva karmen och insidan av fönstret är tillverkad i massivt trä som skänker en varm och ombonad känsla till insidan av din bostad. Välj mellan olika träfärger som Mahogny, Teak, Valnöt, Palisander eller Ljus- eller mörk ek som appliceras på karmar eller säg bara till vilken ral-färg du önskar.

Våra glas i ramar av aluminium/trä finns i flera modell, men går självklart att skräddarsy enligt dina önskemål. Välj till spröjs, glas och andra kombinationer. Behöver du hjälp med design eller har andra önskemål på måttbeställda fönster i alu-trä kombination? Kontakta oss så hjälper vi er.

Just nu erbjuder vi 25% rabatt på fönster, dörrar och skjutpartier!


Aluminiumbeklädda trä fönster

10 års garanti – en livstid med glädje

Vi säljer och specialiserar oss på fönster i trä aluminium. Här är det en inre träkärna med yttre aluminium som skyddar fönstret. populära vridfönstret (h-fönster) top swing, side swing, sidohängt fönster, som tiltbart fönster, topp hängt källarfönster eller fastfönster i olika former. H-vinduet® har sedan lanseringen 1959 kontinuerligt vidareutvecklats och förbättrats. Dagens fönster uppfyller naturligtvis de krav och specifikationer, och inte minst marknadernas krav och förväntningar på ett modernt fönster.

Med flera års erfarenhet inom branschen så expanderar vi nu med fler vackra fönster. Vi utför fönsterbyte och montage av fönster i Göteborg där inkluderat Askim, Billdal, Frölunda, Näset, Hovås, Partille, Lerum, Särö, Kungsbacka, Kungälv, Mark, Mölndal, Mölnlycke, Härryda, Kållered, Öckerö, Svenljunga, Tjörn, Ulricehamn och Orust samt övriga kommuner inom Västra Götalands län. I Hallands län utför vi även fönsterbyten i kommunerna Hylte, Falkenberg, Varberg och Kungsbacka.

Skicka in offertunderlag för priser och mer information

fönster

aluminium trä fönster

Vi hjälper dig välja modeller, typer

Vi erbjuder alla typer av modeller till riktigt bra priser. Nedan presenteras från priser på fönster i aluminiumbeklätt trä.

2-luft sideswing fönster med tre-glas fr. 4799 kr
2-luft sidohängt fönster med tre-glas fr. 5390 kr
3-luft sidohängt med tre-glas fr. 6979 kr

10 års garanti

aluminiumbeklätt träfönster

Fönster med lång livslängd

Fönsterram som kombinerar det bästa egenskaperna från aluminium och trä ge dig ditt hem det rätta yttre skyddet med den rätta inre känslan. Vi erbjuder alltid våra bästa priser på aluminium trä fönster.

H-vinduet

pvc fönster IGLO 5 Classic

Fönster med spröjs

Välj mellanglasspröjs där spröjsen sitter mellan glasen för att minska underhåll. Eller välj utanpåliggande och avtagbara spröjs i aluminium. Vi erbjuder även vinklade och välvda spröjs. Är du osäker på vad du vill ha så hjälper vi dig gärna.

Läs mer om aluminiumbeklätt träfönster


vackra fönster

Vi hjälper dig att välja rätt fönster till din fastighet

Fönster som håller länge, bra pris och hög kvalité

Vi på Vackra Fönster följer trender och har som mål att alltid leverera världens bästa fönster. Då vi jobbar direkt med fabrikerna så har vi möjlighet att erbjuda en del skräddarsydda lösningar men även möjlighet att konkurrera med väldigt prisvärda produkter.

Läs mer om oss


Går att få med förbättrad ljudisoleringsförmåga, frostat glas, säkerhetsglas, inbrottsskyddat glas, glas med ornament eller glas som skyddar mot solstrålning.

Prislista/prisexempel på aluminiumbeklädda träfönster

Trä/alu5×1010×1010×1214×14
2-luft 3-luft
 Fast 2100 kr 2900 kr 3080 kr 3920 kr 4995 kr *1 6742 kr *3
 Vridfönster 3597 kr 4676 kr 5146 kr 6546 kr
 Sidohängt 3570 kr 4760 kr 5236 kr 5474 kr *0 6995 kr *2 9824 kr *4
 *0 = 9×14 *1 = 10×10 *3 = 14×12
 *2 = 11×12 *4 =14*10

Fönster i aluminium & trä

Vackra Fönster satsar på att erbjuda våra kunder de fönster ni vill ha, i de storlekar ni önskar. Alla fönster vi beställer är måttbeställda och vi erbjuder även montage av era nya aluminium-trä fönster till hus, villor och bostadsrättsföreningar i Askim, Frölunda, Partille, Lerum, Mölnlycke, Kungälv, Härryda, Mölndal, Kållered, Öckerö, Kungsbacka, Mark, Svenljunga, Tjörn, Ulricehamn och Orust samt övriga kommuner inom Västra Götalands län. I Hallandslän utför vi även fönsterbyten i kommunerna Hylte, Falkenberg, Varberg och Kungsbacka.

Ni får gärna besöka oss och se vårt showroom eller så kan vi ta med oss vårt mindre mobila utställningsrum till er.

Prisvärda aluminiumträ-fönster

Önskar ni offert från våra fönsterproffs? Ring oss så hjälper vi er med allt från offert till val av fönster. Vi erbjuder svårslagna priser på alu-trä fönster och fönsterbyten i hela Göteborg. Maila in era skisser och önskemål så återkommer vi. Vi säljer prisvärda skjutdörrar och fönster i högsta kvalité och kan hjälpa till med transport av fönster till hela Sverige.

Skicka in er fönsteroffert online via vårt offertformulär för pris på aluminium-trä fönster