Aluminiumfönster

Med våra aluminiumfönster får du lättskötta, stabila och energieffektiva fönster som håaluminiumfönster göteborgller i många år. Aluminiumfönster är en skyddande och behaglig fönsterlösning. Med aluminiumfönster från Vackra Fönster får du en stabil stomme med en väderbeständig och underhållsfri utsida av aluminium.

Våra aluminiumfönster är så nära underhållsfria du kan komma. Du slipper skrapa, putsa och måla dina fönster. Med andra ord så slipper du det underhållsarbete som kräver mest tid om du väljer fönster med träram. Passar du dessutom på att beställa vårt självrengörande glas så räcker det att regn och rusk spolar av fönstren då och då för att de ska hållas skinande rena. Beställer du aluminiumfönster från oss kan du få dem i nästan vilken färg som helst, åtminstone i vilken RAL-färg som helst, vi har över 200 olika färger att välja på så förhoppningsvis hittar du någon som passar just dig.

Inspiration fönster med aluminiumprofiler

Obs är du intresserad av aluminiumbeklädda trä fönster klicka här


Fyra olika typer av aluminium-profiler

Våra aluminiumprofiler går att få i fyra olika profiler – men vi har även möjlighet att ta fram tillverkning för specialanpassade aluminiumprofiler för arkitekter och som bärande element för glasfasader. Aluminiumfönster går att få i alla olika typer av RAL-färger.

Om du inte vet vilket fönster som du skall ha så ring oss så guidar vi dig!
Ni kan även lämna offertunderlag för priser på aluminiumfönster via denna länk!


aluminiumfönster

Elegant – MB-86SI

Modernt aluminiumsystem som används i när man behöver hög energi effektivisering. Fungerar bra för stora och tunga strukturer. Helt enkelt ett elegant fönster i aluminium.

Läs mer om Elegant – MB86SI

Aluminiumfönster Göteborg

Stil – MB-70 & MB-70HI

Stiligt fönster med maximalt ljusinsläpp. Detta är ett fönster med en smalare ram runt. Som standard levereras fönstret med U-värde 1.

Läs mer om Stil – MB70 eller MB-70HI

Aluminiumfönster Online Sverige

Modern – MB-45

Denna profil går att få i alla former och med samtliga tillval som presenteras nedan.

Läs mer om Modern – MB-45


aluminiumfönster

Våra aluminiumfönster

Fönster i aluminiumprofil går att få som bärande till arkitektritade fasader eller som trendiga fönster för hus och villor. Vi säljer aluminiumfönster till hela Sverige. Välj mellan tre olika typer av aluminiumprofiler eller hör av er till oss för specialanpassade aluminiumkonstruktioner med glas.

Aluminiumfönster Göteborg

Måttbeställda aluminiumfönster

Från oss kan ni även specialdesigna och beställa måttanpassade fönster i aluminiumprofil för att uppdatera er fastighet och öka säkerheten i hemmet. Glaset går att få med förbättrad ljudisolering, härdat glas, säkerhetsglas, inbrottsskydd, design eller solskyddsglas.

stora aluminiumfönster glas

Snygga aluminiumprofiler till hela Sverige

Om ni vill byta till nya aluminiumfönster så kan ni skicka in era skisser, mått, färg, val av material och de tillbehör ni önskar till er nya aluminiumfönster så kalkylerar vi fram ett bra pris. Vi kan självklart även ordna med leverans inom några veckor. Det finns många fördelar med att köpa fönster och aluminiumprofiler från fönsterproffsen på Vackra Fönster Sverige AB.


Aluminiumfönster i Göteborg & Kungsbacka

Tillval, spröjs och färger

aluminiumfönster göteborg kungsbackaGår att få med förbättrad ljudisoleringsförmåga, frostat glas, säkerhetsglas, inbrottsskyddat glas, glas med ornament eller glas som skyddar mot solstrålning. Alla våra aluminiumfönster går självklart att få med spröjs.

Välj mellan över 200 olika RAL-classic färger. Just nu är det exempelvis väldigt modernt med svarta fönsterpartier i aluminium.

Aluminiumfönster offert

Vi erbjuder gratis offerter till alla potentiella fönsterköpare i hela Sverige. Om ni bor i Askim, Frölunda, Partille, Lerum, Mölnlycke, Kungälv, Härryda, Mölndal, Kållered, Öckerö, Kungsbacka, Mark, Svenljunga, Tjörn, Ulricehamn och Orust samt övriga kommuner inom Västra Götalands län eller i kommunerna Hylte, Falkenberg, Varberg och Kungsbacka så kommer vi gärna och besöker er för att hjälpa er med mätning av aluminiumfönster.

Fönsterinspiration

Till höger visar vi lite fönsterinspiration. Hör av er till oss eller maila in era skisser så återkommer vi med pris. Vi säljer aluminiumfönster och kan ordna med transport till hela Sverige.

fönster helt i aluminium